Idag har det varit en underbar dag på Jutagården. Det fina vädret håller i sig vilket gör att utomhusarbete är helt fantastiskt. Vi har målat det sista på huset så nu är det faktiskt så gott som klart. Skönt! Självklart har det varit en hel del arbete och slit men ser man nu på slutresultatet blir man faktiskt rätt nöjd. Det blev riktigt bra och alla som haft en pensel i handen eller hjälpt till på annat sätt under helgen vill Frida och Johan tacka lite extra. Tappra och ständigt hjälpsamma människor är: Alf, Rakel, Kari, Inger, Fanny, Mathias o Åsa.

Innan lektionerna började för dagen så red jag och Frida ut en tur i skogen på Hälge och Mr X. Det är verkligen behagligt ute i skogarna nu men man får konstatera på trädens färger att det nu faktiskt är höst. Färgsprakande och på väg att inta alla höstens blandade fäger. Passa på och njut för det går så oerhört fort. Snart är även denna årstid förbi.

Sen var det dags för lektionerna att dra igång för dagen. Underbart när man kan vara ute på utebanan och rida med grupperna. Man njuter varje gång man får tillfälle att rida eller undervisa i vår fina paddock. Livet är bra toppen! smiley