Nu har jag inte bloggat på ett tag… inte för att det inte hänt något intressant eller roligt… snarare tvärt om. Det häder ju alltid något på Jutagården.smiley Några saker att nämna är att SRS hade en storhäst tävling i söndags. Tävlingen gick bra och det var vår första utomhustävling på riktigt, riktigt länge. Kul att paddocken fungerar så bra och det var många som kommenterade att vi nu har en så fin ridbana. Klubben vill tacka alla medlemmar som hjälpte till att arrangera tävlingen. Utan er hade den inte flutit på så bra.

Vi har haft möte med våra stallassistenter om hästen Imelda. Det är nu bestämt att 6 stycken stallassistenter ska ta hand om Imelda på var sin dag i veckan. Alla är glada och ser fram emot detta. Vi är övertygade om att det kommer bli lyckat och att Imelda kommer att få förstklassig skötsel av våra duktiga SA.

I torsdags var jag och Frida lediga från lektionerna på kvällen. Åsa vikarierade och hade alla ridgrupper tillsammans med Johanna (SA) som hjälpte till med teoriundervisningen. Vi var nämligen på en föreläsning med den populära idrottaren Stefan Holm. Höjdhoppare och OS-guldmedaljör. Han skulle prata om prestation och vägen mot toppen. Stefan berättade om sig själv, sina drivkrafter och sin karriär som friidrottare. Det var en intressant föreläsning och det är alltid kul och inspirerande att höra någon som gör något fullt ut och uppfyller sin dröm.

I morgon är det hoppkurs för privatryttare och våra stallassistenter. Intresset har varit stort och den blev full nästan på direkten. Roligt att så många ryttare visat intresse och till er som inte fick plats hoppas vi på att vi kan ordna något liknande snart igen.smiley