I morgon måndag är det dags för terminens första temadag.

Kl 16.30 börjar vi med käpphästhoppning för de som behöver träna på att tävla. Kanske har man aldrig gjort det och är nyfiken på vad man ska göra under en tävlingsdag eller så har man tävlat förrut men vill lära sig mer. Vi har äpphästar till vår hjälp för att göra det hele lite roligare.

Ta gärna med dig din egen käpphäst om du har en.

Samtidigt som käpphästhoppningen äger rum så är det föräldrakurs för de föräldrar som har barn som nyligen börjat på ridskolan. På kursen får du lära dig vad som förväntas av dig som förälder på ridskolan och hur du bäst hjälper ditt barn i stallet.

Kl 18.00 så kommer Skövde Ridsport hit och håller en intressant clinic i två delar. Den ena handlar om ryttarens utrustning och den andra om hur man tillpassar sadel till sin häst.

Varmt välkomna!

Läs mer i tidigare inlägg på bloggen, i vårt nyhetsbrev, i stallet eller på www.skultorpsrs.se

___________________________________________________________________________________

På tisdag kl 18.00 är det dags för temadag 2 som är en hoppclinic i vartofta för Niclas Arvidsson.

Vi har köpt in oss på deras arrangemang och erbjuder nu dig som lektionsryttare chansen att ta del av hans intressanta clinic. 35 stycken har anmält sig från Jutagården och kommer på egen hand ta sig till vartofta där de får biljetter av oss vid entrén.

Vi hoppas på en kanondag!

(Har du missat att anmäla dig hit så kan du kontakta mig, Fanny så ska jag försöka ordna fler biljetter. Det är ju alltid roligt om vi blir många)

Välkomna!