På onsdag kl 18.00 är det hoppclinic med Sofia Westborg. Missa inte det! Vi kommer få se Sofia rida på våra hästar, hon kommer att visa och dela med sig av sina kunskaper. Sofias senaste merit är deltagande i unghäst-VM i Belgien hösten 2010. Hon har även tävlat flertalet hästar i falsterbo och breeders.

Innan clinicen (onsdag)från kl 13.00 – ca kl 17.00 har Sofia hoppträningar för privatryttare och våra stallassistenter. Vill du vara med så finns det ett fåtal platser kvar. Anmäl dig till Fanny. Du får även sitta på läktaren och titta på. Förra gången var det många intresserade som följde träningen från läktarplats.

____________________________________________________________________________

På Torsdag kl 18.00 är det en clinic med Westernryttaren Madeleine Stiwing. Känd från ponnyakuten där hon var gästtränare i programmet. Hon ska hålla en clinic i frihetsdressyr och hur man blir kompis med sin häst. Ett roligt och intressant ämne som har blivit mer och mer populärt.

På dagtid samma dag (torsdag) från kl 8.00-14.00 inbjudes du till en stalldag på Jutagården. Vill du vara med och se hur en dag på Jutagården går till så tag med dig matsäck och kom. Du får vara med och göra det dagliga stalljobbet så som fodra, släppa ut hästar, mocka, sopa mm. Det brukar vara en rolig dag med många deltagare, hoppas vi ses.

Vill du läsa mer om våra temadagar gör du det längre ned här på bloggen eller på srs:s hemsida www.skultorpsrs.se

Hoppas vi ses!