Nu har jag sålt min älskade häst Mr X

Som tur är så är den nya köparen Jutagårdens Ridskola. Tjoho!!! Det kunde inte blivit bättre!!!

Jag är superglad för att jag får se honom varje dag, jag kan rida, klappa, borsta honom precis när jag vill. Faktum är att det inte kommer bli så stor skillnad. Jag får tyvärr inse att tävlandet är över för min del på denna underbara häst. Tack för åren jag fick med dig, Mr X. Du har bjudit på många fina ögonblick och minnena med dig är åtskilliga. Man kan göra allt med dig. Rida ut ensam eller i grupp, du är aldrig tittig eller orolig. Om man vill hoppa, rida dressyr eller terräng spelar ingen roll. Du är lika bra så allt. Vill man ta en tur barbacka så är det enda problemet att komma upp. För du är ju ganska hög med dina 176 cm i mankhöjd. Men väl uppe är du hur snäll som helst. Du är i mitt tycke väldigt välriden, välutbildad och lydig. En riktig toppenhäst helt enkelt!

.

Nu är det dags för våra elever att få njuta av dina kunskaper i såväl tränings som tävlingssammanhang. Du har ju fått prova på att gå med på ridskolan under hösten och faktum är att du verkar trivas bra med uppgiften. Som många säkert vet så kan du se lite farlig ut i boxen men mer är det inte. Du vill nog egentligen bara visa dig lite tuff och tala om att du vill vara ifred när du är i din box. Jag vet att du gärna blir borstad och omskött och att platsen för detta är stallgången. Där står du och kikar ut medans du kopplar du av, njuter och myser i fulla drag. Många elever har just sagt detta att de blivit förvånad över hur kelsjuk du blir när du står på gången. En riktig myskille.

.

<!–
WriteFlash('’);
//–>

.

Till dig Mr X vill jag slutligen bara säga att jag älskar dig, det kommer jag alltid att göra. Och till alla er på ridskolan hoppas jag att ni får glädje av honom och att ni tar vara på denna guldklimp!

/Fanny