För ett par veckor sedan , den 2 november fyllde Åsa 20 år!smiley

I födelsedagspresent fick hon av oss i familjen Hansson, Nilsson bland annat en resa till Globen Horse show och Ridinstruktörernas dag.

Allas vår underbara Åsa:

Så i morgon, fredag ska Jag, Åsa och Frida iväg till Stockholm på Ridinstruktörernas dag under evenemanget Globen Horse Show. Att få komma iväg så här är ju helt suveränt. Att kombinera nytta med nöje och dessutom i gott sällskap… Kan det bli bättre?

Här kan du läsa om vårt spännande upplägg under morgondagen:

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Fakta om årets VIP Dag
Vi startar dagen klockan 10.00 och då finns på kaffe och smörgås uppdukat på VIP-platser i Ericsson Globe.
Dagens första föreställning bjuder på en inspirerande träning med de nio högst rankade världscupryttarna som startar i Ericsson Globe. Talangfulla unga hästar gör upp i Champion of the Winners, de 5- och 6-åriga vinnarna av Breeder´s Trophy och Scandinavian Open. Mer dressyr blir det när mannen som för närvarande innehar tre världsrekord i dressyr och som kommer till Stockholm som trefaldig världsmästare, Edward Gal, håller en Master Clinic.

Efter paus kan Du sedan följa finalen i AgriaHoppet. Därefter kommer en av årets nyheter – en hopptävling med tränare och deras elever. Både tränare och elev berättar om sina bästa råd och sina bästa träningstips. Deltar gör bland andra nyblivna Europamästaren i hoppning Douglas Lindelöw och landslagsledaren för Young rider-laget, där också Douglas ingick, som tog en silvermedalj i nationshoppningen på samma EM, Johan Spetz.
Föreställningen avslutas med Islandshästarnas tävling.
Cirka 17.30 beräknas föreställningen vara slut.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Visst låter det intressant?

Förutom detta så finns det ju en fullspäckad hästmässa fullproppad med fina häst- och ryttarsaker. Det kan verkligen inte bli bättre! Shopping är ju obeskrivligt trevligt. Fullproppad plånbok blir min packning i morgon. Ha ha! Kommer bli grymt!

.

Hemma på Jutagården finns Emelie Christiansson som jobbar i stallet. Till sin hjälp har hon Matilda från praktiska gymnasiet och våra två duktiga praoelever Sandra Johansson och Emelie Hamilton Eriksson (Sandra och Emelie rider på ridskolan och är dessutom stallassistenter). Som ni förstår kan vi med trygga händer lämna över till dessa 4 välkvalificerade personer.