En helt vanlig dag i veckan när jag var på väg till stallet och åkte på infartsvägen till Juta så passade jag på att ta lite vintriga bilder:

Framme.

Ska precis parkera bilen:Men vad nu? Vad står där? Hmm någonting känns annorlunda…

När jag kliver ur bilen ser jag lite bättre:Är det inte Rose som står där vid hösilagebalen. Vad gör hon där? Inte nu igen…Rose har under de senaste dagarna tagit efter rymmarkungarna Tyra och Puff. Hon går ju egentligen i en hage som heter Tallhagen tillsammans med Maggi och Prinsessan. Men vid flera tillfällen har vi hittat henne i grannhagarna Hingsthagen, Ponnyhagen eller som idag vid hösilagebalen.smiley Hon måste varit sugen på hösilage då hon till och med fått upp plasten.

Hur hon kommer ut från hagen är ett mysterium. Ingen vet. Staketen är hela och det är inga hovspår i snön som tyder på att hon krupit igenom staketet. Vår fasa är att hon skulle ha hoppat över. För alla vet ju hur högt staketet är till hingsthagen. Väldigt högt. Trästaket dessutom så det är ju inte så himla lätt att krypa igenom. Det finns ett ställe där detta är genomförbart men det är ju vid bäcken och där är det väldigt mycket snö, is och vatten just nu så då borde hon ju varit blöt. Skumt!

.

Bäst att jag vänder mig om och kastar ett öga på Tyra och Puffs hage så de fortfarande är kvar: Där står ju Tyra… Men var är Puff?Puhh… Han stod bakom Tyra. Då är det bara att fånga in Rose så verkar ordningen vara återställdsmiley