Under två veckor har vi haft Sandra Johansson och Emelie Hamilton Eriksson här på prao. Sandra är ju stallassistent på måndagar sen flera år tillbaka och Emelie var stallassistent på lördagar men valde att sluta i höstas pga att hon började jobba på lördagar. Nu har Emelie valt att komma tillbaka som SA på tisdagar vilket är väldigt roligt. Anledningen till detta är att hon saknat stallet, hästarna och alla underbara människor som är på Juta. Vi hälsar henne välkommen tillbaka.smiley

(En annan SA som också valt att komma tillbaka till oss är Karin Hellström. Karin var stallassistent hos oss för några år sedan och frågade i veckan om det inte fanns en plats till henne på lördagar. Självklart fanns det plats. Vi gillar Karin och det är många som blir glada över att ha henne tillbaka, inte minst alla barn som får hennes fantastiska hjälp i stallet på lördagar.)

.

.

Fotot nedan är från Sandras och Emelies avslutningsfika:

(Med vid bordet sitter också Frida, Åsa och Emelie Christiansson – som för övrigt börjat hjälpa till i stallet några dagar i veckan.)