Blog Image

Ridskolans blogg

Om ridskolan

Här är en blogg med information om ridskolan

Ska vi fortsätta med bloggen ett år till?

Ridskola Posted on 2011-01-09 13:16:29

Nu är det ett nytt år med nya möjligheter.

Hur vill ni ha det 2011?

Vill ni ha kvar bloggen? En omröstning kommer att ske.

Ett år har nu gått sen vi startade bloggen. Många har besökt oss under året och flera är väl insatta i allt vi skriver. Det brukar vara ”snackisen” ute på Juta vad som står och vi får många frågor och kommenatarer varje dag gällande bloggen. Många uppmuntrar och tycker det är kanon att få läsa lite mer om vad som händer på Jutagården. Vi har fått otroligt mycket beröm. Det är superkul.smiley

Nu vill vi att du ska vara med och avgöra bloggens framtid! Gör din röst hörd genom att rösta och kommentera ifall du tycker att vi ska fortsätta med bloggen ett år till.

Hälsningar Jutagården



Ridläger sommaren 2011

Ridskola Posted on 2011-01-09 13:04:11

Nu är sommarens prospekt äntligen klart.

Intresset för årets sommarridläger är större än någonsin.smiley

Läs här:

.

Första anmälningsdag söndag 16/1.

.

Anmälan

Det är många som frågat om sommarens ridläger och det är viktigt för många att få sin favorithäst. Som vanligt är det först till kvarn. Man ska lämna in en anmälan antingen via hemsidan eller anmälningslapp. Dessutom skall en anmälningsavgift betalas in. När anmälningsavgiften är oss tillhanda bokas du på den häst som finns ledig av dem du önskat. Vi har satt ett datum för första anmälningsdag. Söndag den 16/1. Ifall vi får in anmälningar innan det datumet så räknas de först från den 16/1. Bara för att alla ska ha hunnit se informationen så det blir lika för alla. Ridlägerprospektet sitter uppe i stallet from idag 9/1 så alla ridgrupper ska hinna se och läsa innan anmälan börjar.

.

Utskick

Som vanligt gör jag ett utskick till förra årets deltagare som ej rider på lektion. Ni har ett brev som kommer till er med posten ca onsdag.

.

Boka in årets höjpunkt, hoppas vi ses! smiley



Hemsidan är uppdaterad

Ridskola Posted on 2011-01-09 12:56:06

Nu har Jag och Johan jobbat hela lördagen med att uppdatera hemsidan. Ta en titt och kika runt på sidorna. Nu skall all information vara aktuell.

Nytt: Vi har gjort så att alla som vill börja rida hos oss nu kan anmäla sig via ett formulär direkt på hemsidan. För närvarande är alla grupper fulla men vi tar givetvis emot anmälningar till vår kölista.

Nytt: Man kan dessutom anmäla sig till sommarens ridläger direkt på hemsidan via ett formulär. Detta fungerar riktigt bra, det är redan flera som har provat på att anmäla sig via hemsidan.

Vi vill uppmana till att anmäla sig till vårt nyhetsbrev. (ni som inte gjort det än) I nyhetsbrevet får du mycket information om ridskolan. Anmälan till nyhetsbrevet gör man på hemsidan via en länk från förstasidan.

/Fanny & Johan



Julridläger

Ridskola Posted on 2011-01-09 12:49:39

Den 3-5 januari hade vi ett Julridläger med totalt 22 deltagare. Det var mestadels lektionsryttare från Jutagården som fyllde ridlägerplatserna men även några utifrån. Det var några från andra ridskolor så som Skålltorp-Skara och Kultomten-Skövde. Vi hade även två långväga besökare från Väddö, Norrtälje. Linda och Louise heter dom och dom var här i somras för första gången. Kul med återkommande långväga deltagare. De har redan pratat om att de ska komma tillbaka i sommar igen, eventuellt på två läger, vecka 25 och 26, så de får vara här länge. Skoj, detta ser vi fram emot.

På julridlägret hade vi ett fullspäckat schema. Vi red två gånger per dag, hoppning, dressyr och uteritt. Emellan ridpassen fylldes dagarna med häst och stallaktiviteter, exempelvis tolka bakom häst, teori, kvällsaktiviteter, spa och massage för hästarna där deltagarna fick massera och rå om hästarna i stallet till lugn musik.

Vill du se fler bilder från lägret så hittar du dem på jutagårdens bildsida http://bilder2011.jutagardensstuteri.se/

Vi tackar alla deltagare för ett roligt läger. Hälsningar / Ridlägerpersonalen = Fanny, Frida, Sandra, Emelie, Inger och Johan