Den 3-5 januari hade vi ett Julridläger med totalt 22 deltagare. Det var mestadels lektionsryttare från Jutagården som fyllde ridlägerplatserna men även några utifrån. Det var några från andra ridskolor så som Skålltorp-Skara och Kultomten-Skövde. Vi hade även två långväga besökare från Väddö, Norrtälje. Linda och Louise heter dom och dom var här i somras för första gången. Kul med återkommande långväga deltagare. De har redan pratat om att de ska komma tillbaka i sommar igen, eventuellt på två läger, vecka 25 och 26, så de får vara här länge. Skoj, detta ser vi fram emot.

På julridlägret hade vi ett fullspäckat schema. Vi red två gånger per dag, hoppning, dressyr och uteritt. Emellan ridpassen fylldes dagarna med häst och stallaktiviteter, exempelvis tolka bakom häst, teori, kvällsaktiviteter, spa och massage för hästarna där deltagarna fick massera och rå om hästarna i stallet till lugn musik.

Vill du se fler bilder från lägret så hittar du dem på jutagårdens bildsida http://bilder2011.jutagardensstuteri.se/

Vi tackar alla deltagare för ett roligt läger. Hälsningar / Ridlägerpersonalen = Fanny, Frida, Sandra, Emelie, Inger och Johan