Nu är sommarens prospekt äntligen klart.

Intresset för årets sommarridläger är större än någonsin.smiley

Läs här:

.

Första anmälningsdag söndag 16/1.

.

Anmälan

Det är många som frågat om sommarens ridläger och det är viktigt för många att få sin favorithäst. Som vanligt är det först till kvarn. Man ska lämna in en anmälan antingen via hemsidan eller anmälningslapp. Dessutom skall en anmälningsavgift betalas in. När anmälningsavgiften är oss tillhanda bokas du på den häst som finns ledig av dem du önskat. Vi har satt ett datum för första anmälningsdag. Söndag den 16/1. Ifall vi får in anmälningar innan det datumet så räknas de först från den 16/1. Bara för att alla ska ha hunnit se informationen så det blir lika för alla. Ridlägerprospektet sitter uppe i stallet from idag 9/1 så alla ridgrupper ska hinna se och läsa innan anmälan börjar.

.

Utskick

Som vanligt gör jag ett utskick till förra årets deltagare som ej rider på lektion. Ni har ett brev som kommer till er med posten ca onsdag.

.

Boka in årets höjpunkt, hoppas vi ses! smiley