Förra året, 2010 hade hemsidan och bloggen 26 500 besökare. Det är en fördubbling mot året innan, 2009. Troligtvis så är det bloggen som gjort att antalet stigit så markant. På bloggen har vi många besökare varje dag och det är kul att så många följer och läser om livet kring ridskolan och Jutagården. Våra läsare finns spridda runt om i Sverige, ja till och med Världen då vi har ett par ridlägerdeltagare som tittar in på bloggen lite då och då. Vi har mestadels hästmänniskor men faktiskt inte bara. Det finns en och annan ”vanlig” icke hästintresserad läsare också vilket är lite extra roligt. Måste vara tufft med tanke på att i stort sätt alla inlägg handlar om hästar på ett eller annat sätt. 😉 Men hur det än är så har merparten av våra besökare ändå någon anknytning till oss, jutagården eller SRS. Det är vänner, medlemmar, våra ridelever med tillhörande föräldrar. Och det här med föräldrar är lite kul. Det är förvånansvärt många föräldrar som intresserar sig för bloggen och som uttryckt sitt intresse för den. Kul!

Till alla läsare vill jag bara säga tack för det gångna året. TACK för fint beröm när ni kommenterade förra inlägget. Många kommentarer blev det. smileyKul att ni vill att vi fortsätter med bloggen och att ni tycker att det vi skriver är läsvärt och intressant. Nu ser vi fram emot ett nytt intressant bloggår. 2011, nu kör vi!

Kramar till er alla som gör det roligt att bloggasmiley