Inget verkar locka mer besökare till hemsidan än när det handlar som sommarens ridläger. Den 20 januari stod räknaren redan på 3000 besökare för 2011. Det innebär ett snitt på 150 besökare /dag. Anledningen till detta måste vara att vi lagt ut prospektet för våra ridläger. Anmälningarna strömmade in redan timmen efter att vi lagt ut det på hemsidan och nu är ett 60-tal platser redan bokade. Helt otroligt vilket tryck det varit under dessa dagar. Hysteri! V.25, 26 och 29 är så gott som alla ponnyer fullbokade. Vi har flera som vill gå på dessa veckor och vi ska försöka fixa plats till dessa genom att hyra in ponnyer från människor vi känner. Vet du någon som vill hyra ut sin ponny kan du be dem kontakta oss.

Fortsätter intresset att vara så här stort så kanske vi utökar med något ridläger. Vi vill ju att alla som vill komma till oss på läger ska få plats. Så kul att ni är så många som kommer till oss i sommar. Det är verkligen årets höjdpunkt!!!smiley Som inte går att missa!smiley

Anmälningslista för sommarens ridläger:

Klicka på PDF filen här för att läsa dokumentet