I och med det nya året så är det dags att uppdatera sin tävlingslicenslicens. Tävlingssäsongen drar snart igång och i lördags hade vi tävlingsmöte för SRS:s alla tävlingsryttare. Vi gick bland annat igenom tävlingsterminen och till vilka grenar och serier vi ska anmäla lag. Skultorp brukar ha lag med i både dressyr och hoppning för både ponny och häst. Även fast vi har flest tävlingsryttare som rider ponny och därmed har flest lag på ponnysidan. Vi har ett 30-tal licensierade tävlingsryttare i klubben som representerar SRS ute på tävlingsbanorna. Roligt. Hoppas vi blir lika många i år.

Skultorp Ryttarsällskap är den bästa klubb man kan tänka sig. I alla fall om du frågar mig. Att tävla i röd-svarta kläder är något speciellt. Jag har verkligen aldrig haft en sådan klubbtillhörighet i någon annan klubb. Det känns verkligen som en stor familj när man är ute på tävling. Vi tillsammans måste bevara denna stämning och känsla. Den är unik! Vi måste hjälpas åt att välkomna alla nya, ta hand om och dela med oss utav SRS-andan. Rödsvart ända in i själen smiley

Bilder som avspeglar stämningen i SRS:

(Endel bilder är fotograferade av Charlotta Juhlin, tusen tack smiley)