Kul med stort intresse för sommarens ridläger. Det är många som anmäler sig och redan nu är första ridlägret, femdagars v 25 fullt.

Sjudagars v.26 och tredagars v. 29 är så gott som fulla. Några platser finns kvar. Femdagars v.28 finns det platser kvar både på ponny och häst.

På grund av det stora intresset kommer vi att utöka med ett tredagars till. v.29 fredag-söndag 22 juli till 24 juli. Alla hästar är lediga på det lägret så passa på så du får din favorithäst. Än så länge går det inte att kryssa i detta som ett alternativ om du anmäler dig på nätet men förklara detta i kommentarsfältet så förstår vi.

På våra dagridläger brukar vi även ha vuxna deltagare. Särskilda vuxengrupper kommer att hållas med ett upplägg anpassat efter era egna önskemål. Bra för dig som som vill unna dig tre intensiva riddagar i sommar. Träning som utvecklar dig som ryttare.

Jag ska försöka hinna med att lägga ut en uppdaterad anmälningslista ikväll.