Min älskade bärbara jobbdator fungerar inte lika felfritt längre. Jag har alltid hyllat denna dator för att den alltid har fungerat, aldrig strulat och alltid ställt upp i vått och torrt. Jag kan arbeta med den hemma, på Jutagården och kan ta med den vart jag än åker. Alla program som jag behöver och använder är installerade på den. Alla dokument, bilder med mera finns i noggrant sorterade mappar. Var sak på sin plats, allt i tipp topp!smiley

På Jutagården har det varit lite problem den senaste tiden att skriva ut trådlöst och för ett tag sen gjorde jag en riktig tabbe, en total klantgrej. Jag var stressad, sprang runt med datorn i famnen, till skrivaren, till bordet, in till ett annat rum och sen tillbaks till skrivaren igen, när utskriften var klar skulle jag dra vidare så jag tog datorn i ena handen, papperna i andra och sprang vidare. Då hände det! Jag hade inte dragit ur sladden som går från datorn till skrivaren och datorn bara flög iväg. Rätt ner i golvet. Vad hände? Jo skärmen sprack! Det syns i stort sett ingenting, bara svart flimmer. Så sorgligt! smiley

Som tur var så var det bara skärmen som tog stryk. Allt annat fungerar. Och för att kunna utföra de allra nödvändigaste sakerna så har jag fått koppla in den till en annan datorskärm här hemma. Lite meckigt men det fungerar tills den nya datorn kommer. Johan beställde en ny, likadan till mig igår. Lycka! Snart blir allt som vanligt igen. smiley

Mathias har dessutom installerat så det går att skriva ut trådlöst även när jag är på Jutagården. Skönt! Nu händer det förhoppningsvis inte igen. Man lär sig av sina misstag.smiley