Även fast kylan är tillbaka och det är snö och minusgrader ute igen så red många av lördagsgrupperna utomhus. Det var strålande solsken med perfekta förhållanden för ridning. Kan låta konstigt kanske men med tanke på det mildvädret som varit under en period har det varit isbana överallt på Jutagården. Man har knappt kunnat ta sig till och från ridhuset med risk för att trilla i backen. Många har hjälpt till att sanda gångvägar och parkeringen men det har varit svårt att få ordning på eländet. Nu när snön och minusgraderna kom tillbaka var vi faktiskt glada. Våren kan vänta ett tag till.

I lördags var det ett precis lagom snötäcke på ridbanan. Detta gjorde att endel ridgrupper faktiskt red utomhus. Bäst att passa på. Det såg fantastiskt mysigt ut och det märktes att hästar och ryttare stormtrivdes.smiley

Här har Åsa en ridlektion för barngruppen som rider 14.00-15.00:

Patron står och njuter i vintersolen: