Idag är första dagen på sportlovet. Det märks alltid när det är lov. Full rulle, många inplanerade aktiviteter och mycket fler personer i stallet under dagtid. Jag har haft ett par privatlektioner under förmiddagen med både elever som rider här i vanliga fall och elever utifrån. Sandra och Felicia (Stallassistenter) har varit här under dagen och hjälpt till i stallet. Angelica Hoerschelmann är här och har praktik, hon går på plönningegymnasiet och har valt att lägga två av sida praktikveckor här på Jutagården. Alltid kul när ”Jutagårdstjejer” kommer tillbaka och hälsar på. Angelica har varit Stallassistent, Inackorderad och ridit på lektion hos oss under många år, periodvis flera dagar i veckan. Så hon kan arbetet och rutinerna utan och innan. En super-praktikant helt enkelt.smiley

Felicia, Sandra och Angelica red ut en tur i skogen på Mr X, Tweed och Jazmin.