Igår var det första träffen för vår Gröna kortet kurs. Det var totalt 14 stycken deltagare med, blandat föräldrar, barn och ungdomar. Jag är kursansvarig men Frida kommer försöka vara med så mycket hon kan. (Vilket ni säkert förstår kan vara lite osäkert med tanke på att hon är höggravid och kan få bebis i vilken sekund som helst) smileyI går var hon i alla fall på benen och höll i stora delar av kursen.

Vi beslöt oss för att ha 4 träffar utöver den träffen igår. Se datum här nedan:

Träff 2: måndag, vecka 11, 14/3 kl 18.00

Träff 3: måndag, vecka 13, 28/3 kl 18.00

Träff 4: måndag, vecka 15, 11/4 kl 18.00

Träff 5: slutprov, datum ej fastställt

För få det Gröna kortet måste man vara med så samtliga träffar.

Gröna kortet är ett bevis på att man har den grundkunskap som krävs för att få tävla. (Gäller ej klubbtävling) Därför vill vi på Jutagården och Skultorps Ryttarsällskap lägga ned mycket tid på att ryttarna och dess föräldrar får den utbildning som krävs och att de är väl förberedda inför deras kommande tävlingar. Vi vill självklart vara stolta över våra ryttare och samtidigt veta att de uppträder på ett korrekt och föredömligt sätt när de är ute på olika tävlingsplatser och representerar klubben. Kul att så många fanns på plats i cafeterian igår. Detta betyder ju att vi har en hel del framtida skultorpsryttare som bara väntar på att få komma ut och tävla för klubbens namn. SUPERKUL!