För ett par veckor sen var det årsmöte för Skultorps Ryttarsällskaps alla medlemmar. Det var faktiskt ganska många på plats uppe på golfrestaurangen där årsmötet hölls. Det gångna året gicks igenom och lite utmärkelser delades ut. Men kanske det viktigaste av allt. Den nya styrelsen för 2011 presenterades och flera nya styrelsemedlemmar valdes in. Vi vill passa på att hälsa alla i styrelsen välkomna och hoppas på ett bra samarbete och ett givande samt utvecklande år tillsammans.

Ordförande: Bosse Hellkvist Proffstränare med eget travstall på Axevalla travbana och förälder till elev på ridskolan. Han är alltid på Jutagården onsdagar när hans dotter rider mellan 17.30-18.30.

Kassör: Jonas Kjernald är ekonom och jobbar med ekonomi på västtrafik. Han är pappa till en elev på ridskolan och är oftast ute på tisdagar när hans dotter rider mellan 18.30 och 19.30.

Sekretarare: Frida Lindgren som varit engagerad länge i klubben och suttit med i både ungdomssektionen och styrelsen innan. Hon är alltid ute på Jutagården på tisdagar mellan 20.15-21.15 när hon rider.

Ledamot: Anders Hjärtqvist har suttit i SRS:s styrelse under flera år och är nu ansvarig för något som vi kallar för anläggningskommittén. Anders jobbar på en gård med köttdjur och han har även tidigare ridit på Jutagården. Nu kan ni träffa på Anders på fredagar när båda hans döttrar rider.

Ledamot: Madeleine Henåker är egen företagare och driver sin egen salong i Hentorp. Hon är ansvarig för tävlingskommittén. Madeleine är ute på Jutagården flera dagar i veckan då hon är mamma till Felicia som är stallassistent och rider på ridskolan. Måndagar hämtar hon Felicia från stallassistentuppdraget, tisdagar tittar hon på hennes ridlektion och lördagar är hon oftast med när dottern tar hand om SA-hästen Imelda.

Ledamot: Johanna Öberg har ridit på ridskolan sen långt tillbaka och är nu ansvarig för ridskolekommittén. Johanna bor mellan Falköping och Stenstorp och jobbar som lastbilschaufför. Hon gillar att fördriva tiden ute på Jutagården och ni träffar alltid Johanna på måndagar kl 19.30-20.30 då hon rider.

Ledamot: Veronica Larsson är mamma till Moa som rider och är stallassistent hos oss. Veronica rider även själv på ridskolan och henne träffar ni på torsdagar då både hon och dottern rider. Veronica är ansvarig för Cafékommittén.

Suppleant: Michael Thorsell är en motorintresserad pappa som suttit med i SRS:s styrelsen under ett antal år. Han började engagera sig i klubben då hans dotter Sara började rida hos oss. När Sara rider sitter Micke allt som oftast på läktaren och tittar på. Hon rider två dagar i veckan på tisdagar kl 19.15 och onsdagar kl 19.00.

Suppleant: Elin Andersson sitter med i tävlingskommittén och är en välkänd person ute på Jutagården. Elin hade under ett flertal år sin häst inackorderad på Jutagården. Nu rider hon två dagar i veckan, tisdagar 20.15 och onsdagar 20.00. Dessutom jobbar hon även på Jutagårdens sommarridläger sen ett par år tillbaka så de flesta känner nog igen henne.

Detta var en lite kortare presentation av styrelsen. Förutom styrelsen så har vi i år infört något som vi kallar kommittéer. Det finns fyra olika kommittéer, Café, Tävling, Anläggning och Ridskola. Tänkte här nedan namnge de som valt att ingå i dessa kommittéer.

Café

Veronica Larsson Cafékommitténs styrelseledamot

Helene Ivonen

Martina Hille Engvall

Linn Sjölin

Jenny Karlsson

Maria Gustafsson

Anki Sjöqvist

Tävling

Madeleine Henåker Tävlingskommitténs styrelseledamot

Elin Andersson suppleant i styrelsen

Jeanette Hoerschelmann

Fanny Nilsson

Carina Lundberg

Carina Larsson

Åsa Alsterlund

Gunilla Johansson

Anläggning

Anders Hjärtqvist Anläggningskommitténs styrelseledamot

Michael Thorsell suppelant i styrelsen

Rolf Lundström

Magnus Jonsson

Jörgen Hoerschelmann

Johan Hansson

Ridskola

Johanna Öberg Ridskolekommitténs styrelseledamot

Jessica Hjärtqvist

Frida Hansson adjungerad till styrelsen

Inger Nilsson adjungerad till styrelsen

.

Känner du att du gärna vill engagera dig lite extra i klubben under året så kan du kontakta någon i kommittéerna. smiley