Nu är det dags för årets första klubbtävling. Sen flera år tillbaka arrangerar SRS någonting som vi kallar för påskacupen. Påskacupen är en tävling under två dagar som består av en dressyrdel och en hoppdel. Den ryttaren med det bästa resultatet i båda grenar vinner påskacupen. Alla tävlar mot alla oavsett om man rider ponny eller häst och oavsett om man rider lättare eller svårare klass. Man tävlar på den nivån som man befinner sig på. Detta upplägg gör att de flesta av klubbens medelmmar kan vara och delta i cupen.

Vill man så kan man enbart delta i en av grenarna. Man behöver alltså inte vara med i cupen om man inte vill.

På fredagen den 22 april, långfredagen är dressyrtävlingen. Klasser från märke II till LB:1. Se proposition här:

På lördagen den 23 april, påskafton är hopptävlingen. Klasser från bomklass till LC. Se proposition här:

Första anmälningsdag är på söndag den 20/3. Vill du vara med på lektionshäst/ponny så kan det vara bra att vara här när anmälningslistorna sätts upp kl 15.00. Det brukar vara ganska populärt med klubbtävlingar, speciellt hoppningen där ponnyerna brukar ta slut ganska fort.