I lördags hade jag lagträning för de ryttare som skall rida i Gotacupen i år. Skultorps Ryttarsällskap har anmält två lag och de som ska vara med är: Caroline Hoerschelmann, Felicia Henåker, Madeleine Ingerhage, Emma Hellkvist, Adam Almgren, Emil Almgren, Benita Forsberg, Michaela Sjölin, Petra Dahl och Ella Larsson. Lagledare för dessa två lag är Elin Andersson. Elin var med under hela dagen igår och fotade, umgicks och hade en lagsamling efter att de ridit där hon pratade med alla ryttare, delade ut ett frågepapper samt bjöd på fika. Det var en rolig dag och alla ryttare och hästar gjorde bra ifrån sig.

.

Grupp 1 bestod av:

Carro, Emma, Madeleine, Adam och Felicia

(Elin och Fanny står också med på fotot)

.

Grupp 2 bestod av:

Ella, Petra, Benita, Michaela och Emil

.

Efter lagträningen hade jag två storhästekipage som också villa träna lite banhoppning. Det var Natalie och Åsa på deras hästar.