Idag, söndag anordnade ungdomssektionen en lyckad och uppskattad käpphästhoppning. Det var totalt 18 stycken deltagare och så gott som alla hade klätt ut sig. Och vilka utklädningar. Det var massa piffiga och påhittiga tjejer och killar som sprang runt med varsin käpphäst ute i paddocken. Och hoppa bana det kunde de. Det gick lekande lätt och bredvid stod många föräldrar och anhöriga och hejade på. Kul med så stort intresse och bra jobbat ungdomssektionen.

De som deltog på käpphästhoppningen fick i slutet av aktiviteten skriva upp sig till blåbärshoppningen som ska vara den 15/5. Då kommer man rida samma bana som på käpphästhoppningen fast på riktiga hästar. Detta gör ju att dessa deltagare som var med idag har tränat och förberett sig på bästa möjliga sätt.smiley Alla fick sitt första val av häst och totalt så kom det in 24 anmälningar. En del ville vara med i två klasser. Kul vi ser fram emot denna tävling. Då kommer även ungdomssektionen finnas med och hjälpa till med tävlingen samt stötta, peppa och coacha alla deltagare.