Vid Lions arrangemang och valborgsfirande vid Sjötorpssjön i Skultorp var Jutagården inbjudna. Vi skulle ha hand om ponnyridningen som startade klockan 18:00. Vi tog med oss 4 stycken hästar (Solero, Puff, Mode & Tyra), packade och gjorde oss redo för avfärd. Vi var ett stort gäng som åkte dit. Jag, Frida, Åsa, Inger, Mathias, Johan, Noak och Lillen. Dessutom var stallassistenterna Moa, Tilde, Petra och Julia K med för att hjälpa till med hästarna. Alla var inte delaktiga i själva ponnyridningen. Inger, Mathias, Johan, Noak och Lillen gick mest runt och kikade på de andra sakerna. Noak spelade på lotterier, vann godis, var extremt förtjust i alla barn och framförallt så gillade han lekplatsen. Han förstod nog inte varför alla andra barn var så intresserade av hästarna när det fanns så roliga leksaker, gungor och rutschbanor att roa sig med.

Bilder från dagen:

Sammanfattningsvis så var det en lyckad dag med massor av barn som ville rida. Många red flera gånger och rekordet var fyra gånger. Det klart, man vill ju prova alla hästar.smiley Hästarna tyckte att det var roligt att vara iväg och de skötte sig superbra.

Efter att ha varit där i nästan 2 timmar så packade vi ihop och åkte hem igen. Intresset var stort och vi kunde säkert stannat en stund till men vi ville avlägsna oss innan sång, eld och fyrverkerier drog igång. Kändes lugnast så.smiley

Tack Lions för att vi fick vara med.