Nu finns det en tävling för Sveriges ridklubbar. Tävlingen går ut på att man ska skriva ett ABC om sin ridklubb eller sin favorithäst. Det gäller att ha störst deltagande och dessutom roligast ABC.

.

Så nu gäller det. Om vi alla hjälps åt och skickar in bidrag så är chansen större att just Skultorps ryttarsällskap och Jutagården vinner. 1:a pris i tävlingen är ett specialdesignat hinder av Lena furberg. Lena Furberg är den person som ritar och tecknar i Min Häst. Hästen Mulle känner väl alla hästtokiga till.smiley

Sprid detta vidare till alla SRS:are! Ju fler vi är som tävlar desto bättre är det.

Alla som är med i tävlingen får ett nr av tidingen Min Häst hemskickat i brevlådan.

Mer info om tävlingen hittar du senaste numret av tidningen Häst och Ryttare, i stallet på Jutagården eller på denna sida http://www.kundservice.egmont.se/tavling/minhast/

Tävlingen pågår till 14/6

För dig som inte vet vad ett ABC är så ska jag försöka förklara det här.

Om du exempelvis väljer att göra ett ABC om din favorithäst, och din favorithäst är Svend. Då ska du komma på roliga, påhittiga och fyndiga ord på de bokstäver som ingår i hans namn. Orden ska handla om och beskriva honom.

Exempel:

S upersnygg

V alack

E nvis

N yfiken

D uktig

Du kan antingen fylla i ett papper i stallet och sedan lämna det till Frida, Fanny eller Åsa eller så går du ut direkt på Min Häst:s tävlingssida och fyller i dina uppgifter där. http://www.kundservice.egmont.se/tavling/minhast/

Lycka till!