I morgon är det lokal ponnyhoppning på Jutagården. Det är första omgången av Gotacupen och Skultorps Ryttarsällskap har två lag anmälda.

Idag har anläggnings- cafè och tävlingskommittén haft hand om en fixardag. Många ur kommitteérna och en hel del andra medlemmar var på plats och hjälpte till med förberedelserna inför tävlingen.

Resultatet blev en städad och fin anläggning som är redo att ta emot ca 90 ekipage och totalt ca 175 starter.

Gotacupen är alltid en väldigt rolig tävling och många SRS:are har anmält sig.

I lagen rider denna omgång:

LAG 1: Adam Almgren, Ella Larsson, Petra Dahl, Elin Johansson

LAG 2: Caroline Hoerschelmann, Emma Hellkvist, Benita Forsberg, Felicia Henåker

Reserver till lagen är: Michaela Sjölin och Emil Almgren (Dessa rider så klart individuellt)

Åsa Alsterlund representerar också Skultorps Ryttarsällskap på ridskoleponnyn Jazmin och sin egen 4 åring Atte. Åsa är ju över 18 år och tävlar därför avdelning B.

Ridskoleponnyer som är med utöver Jazmin är: Lord-river, Mode och Tyra.

Idag har lagledaren Elin Andersson haft hejjarklacksträning med ett suget gäng som är redo att hejja fram Skultorps alla ryttare. Stödet på läktaren ger det där lilla extra och skapar god stämning och trevlig klubbkänsla.

Skultorps Ryttarsällskap är verkligen den bästa klubben på alla plan. Vi har en otroligt stor skara männsikor som arbetar för att ständigt förbättra och bibehålla en trevlig anläggning och förening. Kommitté-grupperna och styrelsen leder arbetet och till sin hjälp finns många medlemmar som gladeligen hjälper till. Vi har dessutom många barn och ungdomar som rider och/eller på annat sätt engagerar sig i tävlingen, ridningen och sporten. SRS är bäst!smiley

Har du inget för dig i morgon så tycker jag absolut att du ska komma och titta på tävlingarna. Det håller på från 9- ca 17. Hoppas vi ses!