Nu är blåbärshoppningen avslutad. Totalt var det ett 70-tal starter och allt ifrån ridlekisryttare till mer erfarna tävlingsryttare var med. Kul med variation och bredd bland våra tävlande. Dagen började med den lägsta klassen som var bomklass med eller utan ledare. Därefter fortsatte vi med 10 centimeters höjning ända upp till 90 cm.

I lördags började alla att förbereda sig inför tävlingen. Klockan 16 på lördagen samlades alla tävlande. Då byggdes banan, de tävlande sprang/gick banan och därefter gjordes hästarna och dess utrustning fina inför morgondagens tävling. Det borstades, putsades och flätadas som aldrig förr. Många var riktigt sugna på att ha fina hästar och välputsad utrustning på tävlingen. Kul när alla gick in för det så.

Under blåbärshoppningen var det även maskeradhoppning och många tävlande var utklädda. En del lite mindre och en del lite mer. Alla var riktigt snygga och vi fick se många påhittiga och roliga utklädnader. Alla som deltagit i maskeradhoppningen fick komma in på prisutdelning i slutet av tävlingsdagen. De som klätt ut sig fick ett diplom och 5 stycken fick pris för bästa utklädnad. Det var tufft att utse de ”bästa”…. Vi hade ju velat ge pris till alla då verkligen ALLA var superfina!

Här ser ni några av alla de som var med:

Vann gjorde Tilde Sjöqvist som hade pyntat sig själv och Puff i slittriga och glammiga saker. Tilde var en supercool discotjej:

På 2:a plats kom Elin Johansson som var Cowboy:

På 3:e plats kom Josefine Overgaard som var Häxa:

På 4:e plats kom Emma Lecaros som var Pippi Långstrump:

På 5:e plats kom Elin Liljegren som var en Nyckelpiga:

Här ser ni prisutdelningen av maskeradhoppningen:

Cafegruppen var som vanligt på plats med en fulladdad cafeteria. De hade som vanligt påhittiga och roliga erbjudande. Vad sägs om blåbärsfrukost med blåbärssoppa? Passar väl bra på en blåbärshoppning! Bra jobbat i cafét!

Avslutningsvis så känns det som en väldigt lyckad dag. Hästarna skötte sig super, ryttarna ännu bättre och totalt blev det många felfria rundor. Kul och bra gjort alla tävlande och funktionärer.smiley