Här kommer en rapport från veckan som gått

.

Födelsedag

I början av veckan, närmare bestämt tisdagen den 17 maj så var det en del festligheter. Inte bara för att det var Norges nationaldag utan för att Jag fyller år på denna stora dag. Jag fick en helt fantastisk 26-årsdag med många presenter och gratulationer från alla möjliga håll. Kul att så många kom ihåg MIN dag. smiley

På onsdagen fick jag min födelsedagspresent av Johan och Frida. En hel-ledig dag i Göteborg med shopping, god mat och dryck och ett lisebergsbesök. Åsa var hemma och skötte stallet samt vikarierade på kvällslektionerna. Elin hade de två första lektionerna. Tack vare er kunde vi roa oss utan att behöva oroa oss det minsta för allt där hemma. Vi hade en kanondag i Göteborg och åkte allt man kunde tänka sig inne på Liseberg. Dagens besvikelse var att den nya attraktionen AtmosFear hade stängt pga tekniskt fel. Synd! Vi som hade laddat och samlat mod hela dagen inför att åka den.smiley Noak var också en riktig åk-attraktions-fantast. Han åkte allt som kom i hans väg. Tur att han växer så det knakar för han hade lagom kommit upp i 90 cm vilket är gränsen för många spännande åk-attraktioner.

.

Tävling Gotacupen omgång 2

I slutet på veckan så drog det ihop sig mot tävling. Det var dags för andra omgången av gota-cupen. Tre av ridskolans ponnyer skulle iväg på denna tävling. Det var Tyra, Mode och Lord-River som skulle iväg och tävla med stallassistenterna Ella, Petra och Felicia. På fredagen så var det en hel del förberedelser av hästar, ryttare, bilar och släp. Pappa Mats Henåker skulle köra Lord-river och Mode i ett släp och Jag skulle köra Tyra i ett annat släp. Det var mycket som skulle fixas och när klockan slog kväll stängde vi, släckte och åkte hem. Dags att sova då det blir en tidig dag i morgon.

.

Lördag

Tidig morgon för Mode och Lord-River. Petra och Felicia kom till stallet klockan 6 på morgonen för att de skulle lasta klockan 7. Avfärd från Jutagården var klockan 7.15 då flera trailers mötte upp för att åka i SRS-karavan till tävlingsplatsen i Falköping. Det var även flera andra som hade pallrat sig upp denna tidiga tid för att åka med och titta och heja på SRS ryttarna. Kul med ett stort gäng! Elin som är lagledare hade styrt upp och samordnat allting. Bra gjort Elin. Du fixar verkligen det här med att vara lagledare på alla plan. Vilken tillgång du är! Alla är jätteglada över att vi har en så engagerad och duktig coach och lagledare.smiley

Jag själv gick upp lite senare och körde Tyra till tävlingsplatsen vid 10-tiden. Hon skulle bara starta i en klass så då passade det sig att komma komma lite senare till tävlingen.

Under dagen i Falköping var det många SRS ryttare med:

De som red i lag 1 var:

Caroline Hoerschelmann – Fideli Fem

Benita Forsberg- Yoche

Emma Hellkvist- Golden Gate

Madeleine Ingehage – Juel Timon

De som red i lag 2 var:

Elin Johansson – Arizona

Emil Almgren – Chempion

Felicia Henåker – Lord-River

Michaela Sjölin – Pamina

De som var reserver och som red individuellt var:

Adam Almgren – Magnum

Petra Dahl – Mode

Ella Larsson – Tyra

.

Alla ryttare red fina ritter och presterade bra och det blev en hel del placeringar under dagen.

I förklassen placerade sig följande:

Carro vann B-ponny klassen

Adam kom 6:a i C-ponny klassen

Emma vann och Madde kom 5:a i D-ponny klassen

I lagklassen placerade sig inget av skultorps lag men det ena laget (lag 2) kom till omhoppning och slutade totalt 6:a av 16 lag.

Individuellt placerade sig Madeleine som vann sin klass. smiley

Kul med 3 individuella vinster under dagen. Bra gjort alla SRS-ryttare! Ni är så duktiga.smiley

.

Hejarklack och glada supporters

Något som gjorde hela dagen fulländad var vår fantastiska hejarklack. De gapade och skrek under hela dagen, viftade med pom-poms och nytillverkade SRS-flaggor. De körde egna hejaramsor till varje ryttare som var specialskriva för just den hästen och ryttaren. De ropade alltid glada tillrop efter ritten oavsett resultat. Alla som tillhörde Skultorp denna dagen var riktigt stolta över vår röd-svarta hejarklack! Ni spred värme och glädje! Vem vill inte tillhöra en sån superklubbsmileysmileysmiley

Hejarklacken leddes av Tilde och Moa som jobbat hela veckan med att förbereda inför dettasmiley

Underbara, glada och positiva Emelie och Emma följde med för att heja fram våra ryttare Glädje smittar av sig!smiley

Tack allihop för en rolig dag!