I tisdags arrangerade ridskolan och klubben gemensamt en banhoppningsträning. Banhoppningsträningen var för våra träningsgrupper, våra privatryttare men också andra ryttare från olika klubbar häromkring.
Det blev ganska många starter och kvällen rullade på. Vi började klockan 18:00 med första start på 40 cm och sen höll vi på till och med 110 cm och klockan var 21:30. Kul med många starter. Känns som det blev en lyckad kväll.

Under förmiddagen innan tävlingen hade börjat så hade Frida en hopplektion för gymnasiet. De hoppade samma bana som skulle vara på kvällen sen. Sara red Maggi och Michaela red Tommy. Sara och Michaela går på Skövde Praktiska Gymnasium och har praktik hos oss på måndagar och tisdagar. Jag och Frida passade också på att provhoppa banan på förmiddagen. Kul att ha en så fin bana uppbyggd som man kan hoppa lite på. smileyVi hade ju ingen möjlighet rent tidsmössigt att vara med på banhoppningsträningen eftersom vi var med och arrangerade tävlingen så det var perfekt att vi kunde hoppa den på dagen. Då gick vi ju inte miste om något.

Här nedan kommer några kort som togs under tisdagen. (Bilderna i början, nr 1-4 är från när gymnasiet provhoppade banan.) Därefter, bilderna nr 5-15 är från kvällen när banhoppningsträningen pågick. Håll till godo!smiley