Nu ska jag skriva ett helt inlägg om bara mig själv. Jag brukar ju sällan skriva om något annat än saker som händer på eller runt Jutagården, ridskolan, hästarna eller klubben. Det här inlägget är lite annorlunda. Det ska bara handla om mig själv och om mitt liv. Ett riktigt Ego-inlägg!smiley

Jag har sen en månad tillbaka skaffat mig en ny cykel och cyklar numera flera gånger i veckan till jobbet. Känns underbart skönt att starta dagen med en uppfriskande cykeltur. Och jag har hittills varit riktigt flitig med cyklandet. Det känns som min grej och jag stortrivs. Det är riktigt roligt. smileyMin nya cykel har en bra egenskap. En egenskap som gör den ännu roligare än en vanlig cykel, en egenskap som inte är så vanlig bland “vanliga” cyklar… Det är nämligen en elcykel. Detta gör att man får lite extra hjälp i motiga situationer så som motvind, uppförsbackar eller när det är sent och man bara önskar att man var hemma. För den enda nackdelen är väl just de sena kvällarna som blir vissa dagar när man jobbar sent. Då är det inte jättelockande att sätta sig på cykeln och börja trampa hemåt. Några gånger, främst på onsdagkvällar när jag är slutar vid 22-tiden har jag faktiskt ringt till Mathias och bett honom att hämta mig eller så har jag fjäskat för Frida och Johan och fått låna deras bil. Men förutom det så trivs jag med min nya ”hobby/livsstil”.

Jag har kommit igång och ridit en hel del under den sista tiden och numera även på Hälge. Han är igång igen efter vilan och skrittas och travas ca 30 min /pass. Kul att rida honom igen och han känns riktigt fin. Vilken häst jag har.smiley Hade nästan glömt bort det, det var ju så längesen. Igår hoppade jag även mammas häst Tweed på hoppbanan som var frambyggd till banhoppningsträningen. Lyx att få provrida banan innan alla andra kom på plats. Det är fördelen med att arrangera tävlingen.smiley

Idag så umgicks jag med min underbara vän Evelina. Evelina bor egentligen i Varberg och driver Stall WB tillsammans med Sofia. (Det var hos Sofia och Evelina som Hälge var i träning inför Falsterbo.) Jag, Sofia och Evelina är barndomskompisar. Vi gick på gymnasiet ihop men numera har de flyttat från Skövde och bosatt sig i Varberg. Evelina har nyligen fyllt år och var därför hemma en vända för att fira med sin familj. Jag passade på att bjuda hem henne på frukost. Tänkte att det var dags för en mysfrukost framför en bra film. Vi mös ner oss framför tv:n och kollade på filmen Änglagård. Har inte hunnit se den än så det passade perfekt med en härlig svensk mysfilm. Älskar svenska filmer. Och jösses vad bra den var. En film, helt i min smak. Vi hade en skön förmiddag tillsammans och tiden sprang snabbt ifrån oss. Det går fort när man har roligt.smiley Ifall inte tiden sprungit iväg så väldans så hade jag även tänkt att ta med Evelina på en cykeltur för att visa henne min och Mathias tomt som vi köpt. Ifall ni inte visste det så ska jag och Mathias bygga hus. Vi har köpt en tomt i trädgårdstan och valt ut ett hus som kommer byggas av JB-villan. Känns tryggt att det är JB, Jan-Bertil som har hand om hela byggprojektet då han dels byggde Frida och Johans hus men också för att man träffar honom ofta med tanke på att hans dotter Madeleine rider hos oss varje tisdag. Det är ju en hel del frågor man har så det är perfekt att stämma av med honom emellanåt. Jag vet flera andra som har byggt med honom också och jag har bara hört positiva saker om JB-villan. De är verkligen superduktiga så jag är inte det minsta orolig. smileyDet enda som oroar mig är hur jag ska kunna hålla mig. Jag längtar ihjäl mig redan men det är lång tid kvar innan det är färdigt. Det kommer vara klart i slutet av maj 2012, så om precis 1 år flyttar vi ifrån lägenheten på Norrmalm till ett fint nybyggt hus. Känns overkligt. Vilket år vi har framför oss. Spännande! smiley

I morgon är det röd dag och ingen ridning på kvällen. Det blir nog en del jobb för mig ändå med tanke på att jag ska vara ledig och resa bort i helgen. Jag har en del fakturering som måste bli klart. Alla fakturor inför höstterminen måste bli klara och jag har bara gjort hälften hittills.

Resa bort skrev jag ju… Jo på fredag åker jag till Göteborg… igen. Var ju där ganska nyss då det var min födelsedag och Frida och Johan hade planerat in Lisebergsbesök. Den här gången ska jag till Göteborg med Evelina och Sofia. Vi brukar alltid försöka ses ett par gånger om året och den här gången har vi planerat in en helg i Göteborg med shopping, hotell, och lite party.smiley Vi ska fira våra födelsedagar. Jag och Evelina fyller år i maj och Sofia nu i juni. Alltid kul med en anledning att fira! Vi får väl se vad som händer men en hel del roligheter kan man nog räkna med.

Fredagsgrupperna får där med vikarie två fredagar i rad för nästa helg ska jag också vara ledig. Denna gång för att jag ska till Stockholm och fira min kära kusin som tar studenten. Då ska vi, hela familjen till Stockholm över ett par dagar. Hemma blir Åsa som tar hand om mina underbara torsdags- och fredagselever. Hoppas ni får kul med Åsa så ses vi vecka 24 när det är avslutning och sista ridgången. Det får jag bara inte missa.

Nej nu får jag avrunda detta Ego-inlägg innan ni tröttnar helt på mig. Lagom ”Fanny-dos” är nog bäst. smiley

Ha det gott, kram /Fanny