Min helg har varit grymt bra. Jag har varit iväg på lite ledighet i Göteborg med två av mina bästa vänner. Vi hade ett par kanonbra dagar med många roliga ögonblick. Kul!

Hemma har det mesta varit som vanligt. Lektionerna har rullat på och Frida och Åsa har funnits på plats på Jutagården. I lördags var Lord-River och Mode iväg och tävlade med Felicia och Petra. SRS var nämligen iväg på tredje och sista omgången av gotacupen. Den här gången var det Skaraborgs fältrittklubb som var arrangör. Skultorps ryttare presterade som vanligt bra och de som placerade sig var: Emil Almgren, Madeleine Ingehage och Caroline Hoerschelmann. Carro vann sina två klasser på sin låneponny Fideli fem. Bra gjort.smiley Hejarklacken var som vanligt med och förhöjde stämningen. Ni har verkligen gjort ett fantastiskt jobb med att supporta Skultorps Ryttarsällskap.

Under veckan har det varit några röda dagar vilket har inneburit att torsdags och måndagsgrupperna inte har haft någon ridning. En av anledningarna till röd dag och inställd ridning var ju nationaldagen. Den firades på Jutagården genom att flaggan var hissad, jag och Frida red ut en underbar tur i skogen och därefter låg vi vid poolen och bara knaprade sol. Härliga måndag!

Idag tisdag var ridningen igång igen efter ledigheten och det började med världens åskväder. Under den senaste tiden har det varit ganska konstigt väder med snabba omställningar och en väldig variation i väderleken. Vi har vid ett flertal tillfällen haft återkommande åskväder och idag, tisdag fick vi vänta en stund med den första lektionen. Det var så mycket åska att vi beslöt oss för att ha teori tills det lugnat ned sig. Vi hade en tipspromenad i stallet som eleverna fick gå. När de genomfört tipspromenaden så hade faktiskt ovädret lugnat ned sig så pass att vi kunde gå in i ridhuset och genomföra en kort ridlektion. Skönt med förståelse från både ridande och dess föräldrar som inte verkade missnöjda med dagens ganska “ovanliga” lektion.