På söndag den 12 juni klockan 16:00 är det tävlingsmöte på Jutagården. SRS bjuder in alla sina tävlingsryttare från lokal nivå och uppåt till ett möte för att diskutera tävling. På mötet kommer vi gå igenom höstens tävlingstermin, de olika lagserierna och vilka ryttare som är intresserade av att rida i lag. Vi tror att det finns intresse för att Skultorp ska ha lag i Div II hoppning ponny, Div III dressyr ponny och Div III dressyr häst. För att vi ska anmäla lag måste vi få reda på vilka som vill rida i lag under hösten. Därför är det viktigt att du kommer. Och kan du inte komma så är det bra att meddela om du har intresse för någon av dessa serier. Det kan vara bra att kolla upp datum när dessa serier går och vilka av omgångarna du kan rida.

Mer information finns på klubbens hemsida

Hoppas vi ses, Välkommen!