I helgen var vi som sagt i Stockholm och firade min kusins student. Det var en lyckad resa och vi hann med en hel del roligt. Vi umgicks mycket med släkten i Stockholm. Kul med tanke på att det inte blir så ofta. De hade gjort allt för att vi skulle ha det så bra som möjligt och vi kände oss verkligen välkomna! Förrutom studentfirande och annat skojigt runt det så blev det en hel del shopping så klart, ett besök på Gröna Lund och ett ständigt njutande av det grymma vädret vi hade! Vi hade strålande solsken och en behaglig sommarhetta. Det började med att jag fick köpa en ny outfit för att anpassa mig efter väderleken. Inte mig emot. Hemma var det nämligen mulet , regn som hängde i luften och ganska kallt. När vi kom upp till Stockholm så var det ett helt annat klimat. Sol, vindstilla och klarblå himmel. Ibland ska man ha tur. Kändes bra att befinna sig på rätt plats vid rätt tidpunkt. Det är inte alltid man lyckas med det.

Vi hade inte bara tur med vädret. Mamma vann på grönan.smiley smiley

När vi ringde på eftermiddagen så var Åsa orolig för lektionerna. Vi förstod inte vad hon menade. Men det var inget höjdarväder hemma precis. Regn och åska så hon var orolig för om det gick att ha lektionerna. En reservplan med teori planerades via telefon om det inte skulle gå att ha ridlektionerna. Som tur var så lugnade det sig framåt kvällen och alla grupper utom en barngrupp hade ridning som vanligt.