Hej på er!

Jag har stött på många som undrar om bloggen. Jag fick ett inlägg på bloggen senast häromdagen. Vad har hänt med uppdateringen? Och det kan man verkligen undra. Var nästan en månad sen jag skrev något senast. Får be om ursäkt för detta. Men jag har helt enkelt inte haft tid. Tråkigt nog. Jag gillar verkligen att blogga men den senaste tiden har det varit tusen andra saker på schemat. Vi är ju mitt uppe i ridlägertider vilket är superskoj men det hinns inte med så mycket annat då. Två ridläger är redan avslutade och nu är vi precis hemkomna efter en vecka i Falsterbo Horse Show. Nästa vecka fortsätter vi med ridläger 3. Efter alla ridläger har jag 4 veckors semester och då kommer jag tyvärr inte ha möjlighet att blogga så mycket heller. Sommartid ligger liksom bloggen lite nere.smiley Jag ska verkligen försöka få tid att skriva en sammanfattning om allt som hänt. Har massvis att skriva om ju. smiley

Hoppas ni har förståelse över detta och att ni har tålamod att vänta. Kram till er alla.