RESULTAT: ABC- Hindertävlingen

Som ni säkert kommer ihåg så kämpade vi hårt med “Hindertävlingen” under våren. Ni vet Skriv ett ABC om din favorithäst eller ridklubb så kan din klubb vinna ett hinder. Vi var otroligt många som kämpade på och vi skickade in riktigt många bidrag. Tyvärr räckte det inte hela vägen. En större ridklubb med fler medlemmar snuvade oss på segern. Partille ridklubb vann tävlingen. Läs mer här: http://www.kundservice.egmont.se/tavling/minhast/

Däremot så ser ni glädjande nog att 2:a platsen togs hem av vår egen Johanna Östman. Det känns ju faktiskt som en tröst. Vi glädjs med henne. Ett stort grattis till ett bra ABC! Kul att Skultorps Ryttarsällskap står med på listan.smiley

.

______________________________________________________________________________

.

A RUNNING PRINCESS

Sommaren har varit fantastisk på alla sätt och vis med roliga ridläger, roliga händelser av olika slag, hästköp, trevlig semester, bra väder, med mera, med mera. Listan kan göras lång. Men är det inte konstigt. Det får liksom inte bli för bra… det är alltid då det händer. Inget gott som inte har något ont med sig. Hmmm…. Nu tänker ni säkert att ordspråket lyder tvärtom men jag tycker det stämmer bättre såhär. Det är så det känns just nu. I början av v.29 hände en super tråkig sak. Prinsessan blev dålig. Det blev bara värre och värre och tillslut var vi tvungna att tillkalla veterinär. Det visade sig att hon ätit en giftig växt vilket medfört att tarmen blivit förlamad. Det fanns inget att göra utan Prinsessan fick lämna oss. Nu springer hon på de evigt gröna ängarna. Extra tråkigt är ju att prinsessan är Jutagårdens egna uppfödning, Johans och Fridas travhäst efter Orrinocco som många säkert kommer ihåg. Hon var nu 3 år och hade hela livet framför sig. Det hade ju bara börjat. smiley Vi ägnar en tanke åt Prinsessan och blir verkligen påminda om hur snabbt det kan gå. Hur något vi älskar snabbt kan ryckas ur våra händer.

Prinsessan, du är saknad. Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan.smiley