RIDSKOLEAVSLUTNING

Nu är ridskolan slut och vi tackar alla grupper för roliga avslutningar med god fika och fina presenter. Vi ser fram emot hösten då så gott som alla kommer fortsätta rida hos oss. KUL! Det enda problemet är att vi har många sugna nybörjare som vill komma in på ridskolan och vi håller på för fullt med att försöka lösa en tid för dessa barn.

.

____________________________________________________________________________________

.

BYGGPROJEKT

Mitt upp i allt annat håller byggprojektet cafeterian på för fullt. Johan och Rolf jobbar vidare

Dessutom har vi påbörjat ytterligare ett byggprojekt. Det är gödselplattan som ska gjutas och byggas om. Ett arbete som Johan är ansvarig för.

I cafeterian har Jörgen grejar mycket under sommaren. Han har lagt ned otroligt mycket tid med arbetet där. Noak försöker också hjälpa till med sånt han kan… smileyNågra andra i klubben har även varit ute och målat så nu skall snart klinkers läggas. Klinkers har vi fått sponsrat av Jan-Bertil Ingehage som har dottern Madeleine i klubben. Hon rider på lektion och tävlar för SRS. J-B som han kallas byggde ju Frida och Johans hus och har husföretaget JB-Villan. Tusen tack till honom och för vårt fina golv!