Semster en vecka och tripp till Falsterbo Horse Show.

På måndagen åkte vi alla (Fanny, Mathias, Johan, Frida, Noak, “Lilleman”, Inger, Elin och Åsa ned till skåne och Falsterbo. Den årliga hästveckan väntade med tävlingar, shopping, sol, bad, strand, fest och campingliv. En riktig höjdare om du frågar mig. Har man gått miste om Falsterbo så rekomenderar jag verkligen att man förlägger sin semester där ett par dagar under v.27.smiley Ingen blir besviken, och nej, man behöver inte vara hästintresserad, det finns massor med andra roliga saker att göra. Jag lovar!

Hur som. Vi hade en fantastisk vistelse, som vanligt. Vi var där från måndag-torsdag. (Elin och Åsa åkte hem på onsdagen pga att Elin skulle jobba) Sista natten, torsdag-fredag, sov vi i Malmö. Jag, mamma och Mathias sov på hotell inne i Malmö och gjorde stan, åt god mat och gick på Casinot. Frida, Johan, Noak och “Lillen” sov hos Johans bror för att barnen skulle få träffa sina kusiner.

Summa, summaris så var det en kanonsemester och Tusen tack till Angelica och Jeanette som bodde på Jutagården och tog hand om allt där hemma så vi bara kunde släppa allt utan minsta oro. smiley