RIDLÄGER 3 – FEMDAGARS

På det här ridlägret var det totalt 24 stycken deltagare. Som vanligt hade ett par egen häst med sig. Deltagarna kom ifrån Vara, Falköping, Lidköping, Ulricehamn, Örebro och Skövde. Tre stycken kom hela vägen från Frankrike. Ellin, Kenza och mamma Madeleine Jarl Righi. Mamman är svensk och uppväxt i Skultorp men döttrarna Ellin och Kenza är födda i Frankrike där de bor. De är här för tredje året i rad och det är jättekul varje år de väljer att komma tillbaka till oss.

Vi han med en hel del roliga saker och även detta läger kändes superlyckat. Kul att träffa så många nya personer. Vi räknade till att det totalt var 15 stycken utifrån som alltså inte rider på ridskolan i vanliga fall. Det är nästan 2/3 vilket är ovanligt. 9 stycken av dom var helt okända som vi alltså aldrig hade träffat innan. Kul med nya bekantskaper.smiley

Bilder från detta ridläger hittar du snart på Jutagårdens bildsida http://bilder2011.jutagardensstuteri.se