RIDLÄGER 4 – TREDAGARS

På detta ridläger var det med 22 stycken deltagare. Vuxna och barn. Det var ett dagridläger med valfri övernattning sista natten. För många av de yngre deltagarna var det ett “prova-på” läger och många var på läger för första gången. Alla deltagare kom från ridskolan så det var bara välkända ansikten. Kul att jobba med dessa elever som verkligen får tre dagar intensivträning. Utvecklingen för många var enorm. Det var även en hel del vuxna. Totalt 7 stycken som utgjorde en egen liten del på lägret. Vi hade middag med vin och mys på kvällen. Roligt inslag/avbrott i det vanliga “ridlägerracet”.

Bilder från detta ridläger kommer att finnas på bildsidan http://bilder.jutagardensstuteri.se

.

___________________________________________________________________________

.

RIDLÄGER 5 – TREDAGARS

Intresset för att gå på läger i år var större än vi först trott. Detta gjorde att vi fick lägga till ett extraläger för att alal skulle få plats. Även extralägret blev fullt med totalt 18 deltagare. Det var både vuxna, ungdomar och barn med på detta lägret med en blandning av personer från ridskolan och utifrån. Även detta tredagars var ett dagridläger med valfri övernattning. Totalt 13 stycken valde att sova över och alla klarade natten galant.

Bilder från detta ridläger hittar du snart på Jutagårdens bildsida http://jutagardensstuteri.se

Detta var sommarens sista ridläger och efter lägeravslutningen kändes det lite konstigt. Ridlägerteamet som jobbat under sommaren var förstås en aning trötta men vi konstaterade snabbt att vi redan längtar till nästa sommar! Hoppas vi ses då!smiley