Nu har helgen gått och vårt 5-års jubileum är avslutat.

Vi vill tacka alla som var på Jutagården under dessa två dagar (fredagens familjedag och lördagens jubileumsfest.) Kul att vi blev så många. Tack till alla som hjälpte till på ett eller annat sätt. Utan er hade det aldrig gått. Tack till stallassistenterna som var här från tisdag till fredag och gjorde fint på anläggningen samt förberedde familjedagen. Ni gjorde ett grymt bra jobb.smiley

Under jubileumet hade vi verkligen jättetrevligt och dagarna bjöd på många roliga stunder, en fantastiskt trevlig familjedag och en sjudundrandes fest. Vi kommer minnas detta som två fantastiska dagar i Jutagårdens historia.smiley

Frida har bett om att få skriva ett blogginlägg om jubileumet lite senare. (För er som är inne på bloggen mycket vet att det är ganska ovanligt att hon bloggar. Har hänt mer eller minder en gång tror jag så detta skall bli spännande smiley ) Håll utkik.