Jag kommer under denna termin att ha lite gästande bloggare som skriver här på Jutagårdens blogg.

Det kommer vara olika personer som självklart har en sak gemensamt. Nämligen det att de på ett eller annat sätt har någon anknytning till Jutagården. smiley

Anledningen till att jag provar det här upplägget är att jag tror det kan bli ännu roligare att läsa bloggen om vi är fler som skriver. Dessutom kommer det ju kunna handla om fler saker än de saker som jag vet om, eller om fler aktiviteter än de jag varit på. Vi är ju många på Jutagården och i Skultorps Ryttarsällskap som har många roliga upplevelser att dela med sig av.

.

När det är en gästbloggare som skriver kommer det framgå i rubriken.

Ex Gästbloggare Elin Andersson

.

Känner du att du också vill skriva ett inlägg så går det bra att maila mig. Bifoga gärna ett kort så man ser vem det är som skriver.