Som ni sett på anläggningen så arbetas, byggs och grejas det lite överallt just nu. Under våren och sommaren har vi haft fullt upp med cafeterian och gödselplattan. Arbetet går framåt och det börjar nu äntligen bli klart.smiley

.

Golv cafeterian

Det senaste som hänt i cafeterian är att Mats Henåker lagt klart golvet. Det blev superfint. Tusen tack till honom, han har lagt ned många timmar med allt jobb där. Vi vill också ge ett tack till Jan-Bertil på JB-villan som sponsrade med klinkersen, det blev verkligen ett lyft med ett så snyggt golv.

Nästa etapp inne i cafeterian dröjer nog ett tag. Vi väntar på köksinredning och det funderas fram och tillbaka hur klubben skall finansiera detta.

Inte långt kvar nu, snart har vi vår toppenfina cafeteria som alla längtat så efter! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. smiley

.

Gödselplatta

Arbetet pågår och det börjar närma sig sitt slut. Plattan är nu helt klar och den senaste veckan har vi jobbat med muren som ska vara runt plattan. Det är bara de sista stenarna kvar sen så är den helt klar. Känns skönt. Nu kommer gödseln verkligen ligga fint framöver. Besiktning av den nya plattan görs i dagarna och sen är det bara att börja använda den.

Här ser ni lite bilder tagna under sommaren.

Folk som hjälpt till med plattan är förutom jag själv, Frida, Johan, Mathias, Åsa, Pappa Kari, Farfar Aarno och Mats Henåker.

Mamma Inger har passar barn från morgon till kväll och Alf och Rakel (Johans föräldrar) Har också vart här en hel del och hjälpt till med mat och barnpassning.

Johan Fagerberg har varit lite som en mentor… Ha ha! Vi har ju aldrig gjort något liknande innan så han har kommit med en hel del tips och ideér.

Tur att vi är ett stort gäng som hjälps åt!

Hoppas jag inte glömt någon… Skulle väl vara Noak då smiley

.

Fixardag

I söndags 4/9 hade klubben en fixardag och många var på plats för att fixa och dona med anläggningen. Det målades hinder, städades och skrubbades på många olika håll. Nu är anläggningen i bra skick och väl förberedd inför höstens alla tävlingar. Klubben tackar alla som var med och hjälpte till.smiley