Nästa gästbloggare är Madeleine Henåker. Madde är mamma till Felicia som rider på ridskolan i träningsgruppen på tisdagar och är SA på måndagar. Felicia (med familj) har även varit ute och tävlat en del på våra ridskoleponnyer i hoppning. Just nu tävlar hon Lord-River. Madde sitter även med i styrelsen,är tävlingsansvarig och deltar aktivt i vår tävlingskommitté. Det var Madeleine som tog initiativet till att anordna en Kick off.

Hej på er
Söndagen den 28 september var det dags för kick-off. Vi började med ett sisu-möte med våra olika kommittéer (anläggning- ridskole- café- o tävling-)Vi fick höra Dennis Aronsson berätta om sisu och vad vi har för möjligheter att kunna få utbildningar osv. Flera tog tillfället och ställde frågor.Bra med information! Vi fortsatte sedan med ett tävlingsryttarmöte där vi gick igenom höstens tävlingar och stämde av med ryttarna. Efter det var det dags för kvällens höjdpunkt. Medlemsmöte med Jim Thuresson. Det blev en riktig hit! Vi var ca 50 personer som löste entré ,försåg sej med kaffe/saft smörgås och kaka, satte sej på läktaren och lyssnade. Många glada skratt o många riktigt bra tips att ta med sej att använda i vardagen. Jag fastnade till exempel för “ hur misslyckad än dagen varit, så är det ju bara en tillfällig motgång, och DU är fortfarande samma goa person..” När jag pratade med Jim efteråt sa han att han vanligtvis pratade inför “ kostymmän” så han tyckte det var riktigt skoj med våran blandade publik. Han noterade även att i slutet av föreläsningen var det bara glada ansikten på läktaren…. Jag hoppas alla tog med sej det goda humöret hem! / Madde