Gästbloggare Moa Larsson, Stallassistent på måndagar och rider lektion på torsdagar.

.

Hej alla blogg läsare! Jag heter Moa Larsson och är 12 år gammal. Jag är stallassistent på Måndagar, jag har tidigare varit på Fredagar. Det jag tycker är roligt med att vara stallassistent är att hjälpa andra och välkomna nya ryttare som ska börja rida. Man får testa på många nya utmaningar här på Jutagården och det är viktigt. Jag försöker alltid ha ett glatt humör för att det blir roligare med alla stallassistenter och alla stora som små. Man är rätt trött när man kommer hem från oftast en rolig och härlig eftermiddag. Det vi jobbar med är att hjälpa andra ryttare, ta både ut och in hästar, byta, rengöra och fylla vatten, mocka sopa, fodra och det viktigaste av allt HA KULsmiley Tack för ett underbart ställe! Mvh Moa