Nu är inte längre Imelda kvar hos oss. I måndags körde vi henne till en gård i Axvall. Där kommer hon nu få bo hos en tjej som ska ta över fodervärdskapet.

Imelda var hos oss i 1 år, nästan precis på dagen. Vi var fodervärdar åt henne och hennes ägare heter Anna Forsell. Vi hade Imelda till våra stallassistenter. De fick ha hand om henne som om det vore deras egna häst. Vi gjorde veckoschema där de stallassistenter som ville ha hand om Imelda fick en egen dag i veckan. De fick själva lägga upp ridningen så som de ville. De fick mocka och ta hand om henne precis som en medryttarhäst eller egen häst. Meningen var att de tjejer som var lite extra intresserade av hästar och ridning skulle få möjlighet till att vara i stallet ytterligare en dag i veckan. Men nu i en friare och mer självständig form där de fick ta eget ansvar över en egen häst.

Många stallassistenter, blev glada och tog detta väldigt seriöst och tyckte det var roligt att ha en egen SA-häst.

Mot slutet av tiden som Imelda var hos oss var det färre och färre som ville ha hand om henne. De ansåg sig inte riktigt ha tid för henne och det gjorde att vi tog besultet att säga upp fodervärdskapet.

Vi tackar för tiden som vi har fått haft Imelda hos oss och hoppas verkligen att hon kommer få det bra hos den nya fodervärden. Det är en jättesnäll och mysig häst så det känns viktigt för oss att hon kommer till någon bra.