Ni kanske undrar vart vår underbara Carina tagit vägen. Många har frågat, en del har gråtit och vissa har protesterat.

Det är nämligen så att Carina har pensionerats från ridskolan. Hon mår prima och det är absolut inget fel på henne. Hon har flyttat tillbaka hem till Åsa där hon numera bara ska strosa omkring och njuta av livets glada dagar. Carina fyller snart 20 år och vi tog beslutet att det var dags för henne att trappa ned. Vi tycker att det är viktigt att göra det innan det är för sent och innan nåt händer med henne. Vi är övertygade om att Carina har många år kvar att leva. Nu gör hon det hemma på Åsas gård bara några hundra meter härifrån. Vem vet. Åsa kanske kommer bort med henne nån gång så hon får hälsa på oss här på Jutagården. Vi är ju många som saknar henne mycket!!!

Taggig man, rund om magen och riktigt matglad… det är ju så dom flesta minns henne. Många har skrattat och blivit på extra gott humör av denna underbara häst. Visst var hon speciell. En riktig goding.

För er som inte vet så är ju Carina Åsas gamla tävlingsponny. Åsa har tävlat både dressyr och hoppning på henne men på senare år har hon gått med på ridskolan. Carina hann bli mångas favorit. Hon är ett riktigt matvrak, livsnjutare och gör ungefär precis det hon vill och måste. Hon har trivts bra hos oss och hon har lärt många att rida, hoppa och galoppera. En riktig klippa som vi är glada över att lärt känna.smiley

Carina har ju bott på Jutagården till och från under ett par år. Men varje gång hon kommer hem har det blivit ett kärt återseende. Det är nämligen så att Carinas absoluta bästa kompis är fåret Lambi. Carina och Lambi bor i samma box och går sida vid sida i hagen. De är otroligt tighta och kelar och gosar med varandra så fort tillfälle ges. Ni kan tro att det blev ett kärt återseende när Carina kom hem. Nu ska de få vara tillsammans länge, länge.smiley Den här kombinationen med ett får och en häst tillsammans verkar gå hem på flera sätt. Medans Carina bodde på Jutagården fick Lambi och Åsas ungponny Atte chansen att lära känna varandra bättre. Och det visade sig att de kom riktigt bra överens och kunde roa varandra riktigt bra. I alla fall om man frågar Attesmiley