Vi har ju nämnt tidigare att vi inför denna terminen hade många som stod på kö till att börja rida hos oss. Vi har tagit in många nya elever, främst barn och ungdomar och vi har startat upp flera nya grupper. Tyvärr har vi inte kunnat erbjuda alla vuxna plats vilket såklart inte känns kul. Men just nu finns ingen ledig ridtid. Hoppas dessa elever har tålamod att vänta tills en ridplats dyker upp.

Något som känns riktigt roligt just nu är att vi har spräckt gränsen 200 elever. När vi samanställde alla elever idag så räknade vi till 202 ridande. Ett antal som vi är riktigt stolta och glada över. Rekord för Jutagårdens Ridskola!!!smiley Jippi! Nu skall vi fira!

Alla ridlärare, Jag, Frida och Åsa ska försöka ge allt och göra varje elev riktigt nöjd. Hoppas vi kan uppfylla era önskemål på eran ridutbildning hos oss.smiley Nu ger vi gärnet!