Under den senaste tiden har en tjej som heter Tilde Sjöqvist ridit Puff ett par dagar i veckan. Tilde och hennes mamma Anki rider på lektion hos oss. Tilde rider på fredagar kl 16.30 och Anki rider på torsdagar kl 20.00. Anki är även med i Cafékommittén.

Anledningen till att Tilde rider Puff är att han inte går så många ridlektioner och det blir mestadels nybörjargrupper i skritt och trav. Vi tyckte att Puff behövde motioneras lite mer och vi tyckte att Tilde var rätt ryttare för jobbet. Det har gått superbra för Tilde, hon rider runt på honom i alla gångarter, galopperar och hoppar utan minsta problem. De har även varit ute i skogen och myst och Puff stortrivs med sitt ”nya” liv. Han fungerar riktigt bra på lektion just nu och är mycket mer lättriden. Det märks att han mått gott av detta. Bra gjort Tilde!smiley