I lördags träffades alla som varit ute och tävlat dressyr för häst under hösten. Framgångarna var stora och det fanns verkligen en anledning att fira med tårta. Mamma Inger/lagledaren stod bakom initiativet till att samla alla som bidragit till tre roliga helger tillsammans. Vi har varit många ryttare, hästskötare, chaufförer mm som peppat varandra, umgåtts och sett till att SRS varit väl representerade på tävlingsplatsen. Många kommenterade att vi var så många personer från skultorp och det märktes nog hur trevligt vi hade.smiley Tävlingsmässigt gick det också väldigt bra. Skultorp tog hem en hel del placeringar och priserna var många.

Alf och Rakel hade bakat en av tårtorna:

Åsa hade bakat en:

Monica och olle hade bakat bullar.smiley

.

Tack till alla som bidragit till dessa tre tävlingsdagar!