Klubbens största tävling under året är Royal cup. Royal cup är en regional ponnyhoppning som är en cup som pågått under flera, flera år. Själva royal cup är en egen tävling som SRS infört och priset man vinner är en vandringspokal som man får ha på prishyllan i ett år. Alla som vunnit har sitt namn ingraverat på pokalen.

Totalt under dagen hade vi ca 75 starter. En ryttare, madelene Ingerhage var från hemmaklubbens SRS. Madde och hennes ponny Timon gjorde bra ifrån sig. De fick tyvärr ett stopp på sista hindret i omhoppningen i första klassen och en rivning i andra klassen så de slutade på 4 fel i båda klasserna.

Under denna tävling har vi förutom Royal cup priset även meetingpris till den i varje kategori som presterat bäst under tävlingsdagen. Meetingpriset är jättefina segertäcken sponsrade av Skövde Ridsport.

Resultat i Royal cup:

Karin Stefansdotter på Piccolo V

Resultat- Meetingpris

Kategori B = Isabell Wikfors på Särkens Wallerie

Kategori C =Linus Fallander på Cinderella

Katagori D = Moa Bergman på ET Moorland star

Bilden ovan är från prisutdelning i kat D LB+5 cm och ekipaget som står tvåa från vänster med täcket på är Moa Bergman. Hon placerade sig tvåa i denna klassen och vann meetingpriset för kat D efterom hon placerade sig bra i första klassen också och därmed var den bästa D-ponnyryttaren.

.

Till sist vill jag bara tacka alla funktionärer för en bra insats. Utan er hade vi inte kunnat genomföra denna tävling. Ni gjorde ett kanonbra jobb. Många som jag pratade med sa att de dessutom hade haft väldigt kul och att de tyckte det var väldigt lärorikt. Får även tacka de som var här på fixardagen igår och gjorde i ordning anläggningen.

Detta var årets sista stora tävling och alla medlemmar skall nu ha fullbordat sitt uppdrag genom att vara här på en halv tävlingsdag eller fixardag. Har du missat ditt pass kommer föreningen att kontakta dig. Nya funktionärslistor kommer att komma ut i början av 2012.